De beste zorgverzekering voor de laagste prijs
Samen met VGZ biedt UnitedConsumers u de beste zorgverzekering voor de laagste prijs. VGZ is een zorgverzekeraar zonder winstdoelstelling, zo krijgt u als klant alle aandacht. Als klant profiteert u hiervan door een lage premie, prima vergoedingen en de beste service.

Goedkoopste basisverzekering, 10% korting, 1017,90
UnitedConsumers biedt u in samenwerking met VGZ de goedkoopste basisverzekering van Nederland voor een jaarpremie van slechts 1017,90!

Ook 10% korting op alle aanvullende verzekeringen
Op al aanvullende verzekeringen van VGZ krijgt u via UnitedConsumers ook 10% korting!

Slechts 10.000 polissen met 10% korting beschikbaar!
UnitedConsumers heeft maximaal 10.000 polissen beschikbaar. Dit betekent dat de eerste 10.000 aanmeldingen gegarandeerd zijn van deze 10% korting. Er zijn nog 10.000 polissen beschikbaar. Voor de komende dagen is de 10% korting voor alle aanmeldingen gegarandeerd.

Waarom kan UnitedConsumers 10% korting geven en mijn werkgever bijvoorbeeld 6%?
Als collectief kan UnitedConsumers hoge kortingen bedingen. Daarnaast houden zij zelf alle kosten zo laag mogelijk door bijvoorbeeld geen gebruik te maken van grote call-centers en dure marketingcampagnes. De helft van de korting, 5%, wordt gegeven door VGZ. De andere 5% krijgt u van UnitedConsumers. Samen zorgen ze dus voor de beste zorgverzekering van Nederland voor de laagste prijs!

Bereken zelf uw besparing
Een scholier/ student bespaart gemiddeld 116,60 per jaar, een gehuwd stel bespaart gemiddeld 290,80 per jaar en een gezin bespaart gemiddeld 407,41 per jaar.

U kiest zelf uw huisarts, specialist of ziekenhuis
VGZ heeft met bijna alle zorgverleners (ziekenhuizen, huisartsen, tandartsen, specialisten, ...) in Nederland afspraken gemaakt. Hierdoor kunt u zelf bepalen naar welke zorgverlener u gaat. En VGZ krijgt de nota, u hoeft niets voor te schieten. Makkelijk toch?